Stresshåndtering

Stress er en advarselstilstand og betragtes ikke som en sygdom, men det er kroppens signal til dig om at noget er galt. Gennem hypnoseterapi finder vi årsagen og sammen bearbejder vi din underbevidsthed til at hjælpe dig med at slippe de bekymringer, der skaber tilstanden.

Stresssymptomer | Stressbehandling | Stresshåndtering

Hvordan slipper jeg af med min stress?


Med hypnoseterapi som værktøj bearbejder vi de faktorer, der har ført til stresssymptomerne, herunder arbejdspres, økonomiske bekymringer, forholdsproblemer og store livsændringer som f.eks. dødsfald i familie eller omgangskreds, eller eventuelt jobtab.


Stress betragtes ikke som en sygdom i sig selv, men kan medføre en række mentale og fysiske sundhedsproblemer, herunder angst, depression, søvnforstyrrelser, et svækket immunsystem og endda organsvigt.


Stresssymptomer kan normalt afhjælpes skånsomt med hypnoseterapi og lidt hjemmearbejde. En håndfuld konsultationer er som regel tilstrækkeligt til at hjælpe dig med stresshåndteringen.


Stress er en fysisk, mental og følelsesmæssig reaktion på udfordrende eller krævende situationer. Det er en normal del af livet og kan være en motiverende faktor for mange, men når det bliver kronisk og påvirker din daglige funktion, kan det udvikle sig til en kronisk tilstand. Foruden hypnosebehandling i klinikken, får du værktøjer med hjem til at dæmpe stresssymptomerne med.

Book en konsultation

Du kan booke en test af din hypnosekapacitet først, hvis du er usikker på om du kan hypnotiseres. De fleste udfordringer kan behandles med hypnoseterapi i løbet af 3-5 konsultationer.