HJERNENS BØLGELÆNGDER

DELTA-bølger (1-3 Hz)
Laveste gear - laveste bølgelængde - er når du sover en dyb drømmeløs søvn. Der kører hjernen på laveste frekvens, kaldt Delta. Deltafrekvensen er mest almindelig hos babyer og små børn, fordi vi bliver dårligere til at
gå ned i det “mode” længere tid af gangen med alderen.


THETA-bølger (3,5-8 Hz)
Næste gear er Theta. Når vi fantaserer, reflekterer og sover, er vi som regel i Theta-mode. Tilstanden er meget almindelig i forbindelse med dybe følelsesmæssige oplevelser og når vi slapper af og lader tankerne flyve. Det er i Theta-mode vi forankrer gode og dårlige erfaringer, og kæder dem sammen med bestemte oplevelser, der senere i livet udløser ønskede eller uønskede reaktionsmønstre.


ALPHA-bølger (8-13 Hz)
Alpha-mode er hjernens frigear. Når vi sidder og stener foran fjernsynet eller holder i kø i trafikken og i det hele taget er ufokuseret. Det elsker hjernen at være. I det gear tager vi ikke noget til os. Hjernen slapper af.


BETA-bølger (12-33 Hz)
Her er der til gengæld gang i neuronerne. Hjerneaktiviteten kører i fulde omdrejninger og det er her, vi giver vores fulde opmærksomhed, er på vagt og på udkig efter stimuli. Det er her, vi virkelig tænker, vurderer, rationaliserer og præsterer. Det er ikke et niveau, hjernen normalt vil kører i for længe af gangen, fordi overaktivering af vores neuroner kan føre til angst og stress. Derfor skifter hjernen normalt mellem Alpha og Beta mange gange i timen.


GAMMA-bølger (23-100 Hz)

Er vores højeste bølgelængde og forbundet med indlæring, men forekommer også under REM-søvn. Det er forholdsvist nyt at vi kan måle Gamma-bølger i hjernen, så der forskes fortsat meget i denne tilstand.


Kilde: https://udforsksindet.dk/hjerneboelger-delta-theta-alpha-og-gamma/

Book en aftale

 

Beskriv kort under sagsresumé, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Undgå at skrive andre personlige oplysninger end dine kontaktoplysninger.

 
 
 
Test af hypnotisk kapacitet - HALV PRIS
Vægttab
Stressbehandling
Rygestop
 
 
 

ÆNDRINGER, AFLYSNINGER OG REFUSION


I tilfælde af forsinket fremmøde regnes konsultationen for påbegyndt på det aftalte tidspunkt.


Sidste frist for ændring eller aflysning af en bookning er samme dag kl. 9:00. Derefter faktureres for en fuld konsultation.


Der ydes ikke refusion i tilfælde af manglende virkning. Det skyldes at al hypnose i princippet er selvhypnose. Hypnotisøren er din guide gennem hypnosen, men kan ikke sikre, at du tager den til dig og bidrager helhjertet til at opnå de ønskede resultater.

Hvis du følger hypnotisørens vejledning, har hypnotisk terapi dog vist sig at være særdeles effektiv til at opnå personlige adfærdsændringer og mål med.