Hypnoterapi er en effektiv terapiform, der kan hjælpe dig med hurtige adfærdsændringer. Nedenfor finder du de mest efterspurgte terapiformer, men hypnose har også vist sig meget effektivt til at dæmpe forskellige former for angst - især "irrationelle" som eksamenskræk, flyskræk, tandlægeskræk og angst for visse dyr. Hvis du ønsker hjælp til at slippe af med noget i dit sind, som ikke står på siden, så kontakt klinikken.
Du kan også bestille en gratis hypnosetest med det samme, hvor vi kan tage en uforpligtende snak om dit problem. 

Terapiformer

Naturlig slankekur | Vægttab uden kur

Vægttab

Naturligt vægttab gennem selvkontrol. Hypnosen programmerer din underbevidsthed til at hjælpe dig med et naturligt vægttab uden diæt eller slankekur. Du sætter målene, hypnose hjælper dig til at nå dem.


Læs mere →

Stresssymptomer | Stresshåndtering uden ventetid

Stressbehandling

Stress er ikke en sygdom, men en advarselstilstand. Du kan slukke advarselslamperne med hypnoseterapi. Det er en skånsom og naturlig behandlingsmetode til bearbejdning af
det, der ligger til grund for din stress.


Læs mere →

Rygestop | Tobaksafvænning | Rygeafvænning | Nikotinafvænning

Rygestop

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge eller bruge snus, kan hypnose hjælpe dig med at slippe af med din afhængighed uden brug af nikotinplaster eller tyggegummi. Jo mere du selv vil det, des færre konsul-tationer får du brug for.


Læs mere →

Book en konsultation

Du kan booke en gratis hypnosetest først, hvis du er usikker på om du kan hypnotiseres. De fleste mennesker kan godt hypnotiseres, og personlige udfordringer kan normalt behandles med hypnoseterapi i løbet af 3-5 konsultationer.