HER FINDER DU KLINIKKEN

900 m fra Gentofte Station i Kropsterapi Gentoftes dejlige lokaler.

Gratis parkering foran klinikken og i nærområdet.

Michael Pryner - NGH Hypnotisør

MICHAEL PRYNER

Certificeret NGH Hypnotisør
(NGH - National Guild of Hypnotists)


Uddannet af Jan Tegner, Master Hypnoterapeut, hypnoseinstruktør, NLP Master Coach

Extracare Hypnose

NGH - Anerkendelse

HVAD SIGER KLIENTERNE?

JEG LÆRTE NOGET OM MIG SELV


“Jeg troede egentlig ikke på, at jeg var hypnotisérbar, men på under 10 minutter bragte Michael mig i en behagelig hypnotisk tilstand. Resten af dagen følte jeg mig fuld af energi og gå-på-mod.
Jeg skal afgjort i gang med behandling af den eksamensskræk og følelse af utilstrækkelighed, der har plaget mig i hele min studietid”


Nynne

22 år

EFFEKTIV SMERTEDÆMPER


“Mine knæ er ødelagte og selvom jeg har fået skiftet det ene, har jeg alligevel døjet med smerter i dem begge og måtte tage maks. dosis af smertestillende piller hver dag for at fungere. Efter kun et par konsultationer, er smerten i det kunstige knæ væk og jeg har lært at håndtere smertesignalerne fra det andet på en ny måde, som har reduceret pilleforbruget”


Henrik

54 år

NATURLIGT VÆGTTAB


“Jeg har prøvet et utal af slankekure, men har aldrig haft rygradden til at smide de ønskede kilo. Med hypnoseterapi har jeg lært at fokusere på det, jeg vil opnå, i stedet for det, jeg vil væk fra, og gennem hypnoseterapien har jeg fået lagret nogle nye spisevaner i min underbevidsthed, som hjælper mig til at spise så afbalanceret, at jeg taber mig af det.


Randi

46 år

Book en konsultation

Du kan booke en test af din hypnosekapacitet først, hvis du er usikker på om du kan hypnotiseres. De fleste udfordringer kan behandles med hypnoseterapi i løbet af 3-5 konsultationer.