Rygestop

Hvis du selv ønsker at stoppe med at ryge, kan hypnose hjælpe dig med at slippe af med rygetrangen og kvitte smøgerne uden brug af nikotinplaster eller tyggegummi.

Rygestop | Rygeafvænning | Nikotinafhængig

Hvordan kan hypnose fjerne
min rygetrang?


Hypnoseterapi kan fjerne din rygetrang og nikotin-afhænighed i løbet af få behandlinger, hvis du har et oprigtigt ønske om et rygestop. Så har du alle forudsætninger for, at vi sammen kan "omprogrammere" din underbevidsthed til at foretrække en livsstil uden tobak i løbet af få konsultationer.


Hvis dit behov for rygestop skyldes pres fra andre, som f.eks. samlever eller arbejdsgiver, og det er dig selv inderligt imod, er chancen for succes gennem få behandlinger ikke ikke lige så stor. Så skal vi først have overbevist din underbevidsthed om alt det gode et rygestop kan gøre for dig. Det kræver nogle ekstra konsultationer. De kan hjælpe dig til at opbygge et selvskabt ønske om at kvitte tobakken, og med det indlejrede ønske, kan du blive røgfri på relativt kort tid.

Book en konsultation

Du kan booke en test af din hypnosekapacitet først, hvis du er usikker på om du kan hypnotiseres. De fleste udfordringer kan behandles med hypnoseterapi i løbet af 3-5 konsultationer.